Nytt album ute nu!

Christina Lindberg är tillbaka med ett nytt album "Ge dig själv en chans".

På skivan har Christina spelat in några av sina största hits i nya fräscha versioner och blandat med nyskrivna låtar och ett par covers. 
- Många av låtarna på plattan har jag levt med under många år och min dröm är att få spela in dom på nytt - i en lite mer modern stil, säger Christina.
Jag är supernöjd med resultatet - det har precis blivit vad jag önskat. En mix av country och dansband i en modern touch, fortsätter Christina.
- Dessutom har jag skrivit en hel del nya låtar som jag också spelat in. Jag älskar att skriva låtar och inte minst texter, säger Christina.

Förutom de egenskrivna låtarna innehåller även plattan två covers - och de skiljer sig verkligen åt. Dels är det Emmylou Harris underbara "Making Believe" och Edvard Perssons "Jag har bott vid en landsväg".
- Ha ha - två ytterligheter säger Christina. "Making Believe" har jag väldigt nära hjärtat då det var den låten som fick mig att bli upptäckt på en talangjakt en gång i tiden och när det gäller "Jag har bott vi en landsväg" så älskar jag mitt Skåne och ville hylla vårt landskap med en låt, och vad passar då bättre än den. Jag är så otroligt nöjd med mixen av låtar på skivan och hoppas alla mina fans gör det också avslutar Christina med ett leende.

 
 
 
 
AktuelltCarl Johan Malmström